Hledáme nové tanečnice do našeho spolku!

03.06.2021 23:02

Naši milí příznivci  a přátelé,

tak se nám pomalu situace s covidem rozvolňuje a s rozvolňováním se  vzpamatováváme a začínáme opět trénovat. Více jak rok trvalo, než jsme se na období rozvolnění dočkaly. Nemohlo se trénovat a samosebou ani tančit.  

Uteklo hodně měsíců, kdy jsme nevěděly jestli vůbec budeme v našem tančení pokračovat nebo ne. Spolu jsme se sešly více jak po roce a dohodly se, že by se pokračovat přeci jenom mělo. Pravdou je, že jsme rok netrénovaly, ale vše se dá dohonit. Bohužel 3 kolegyně z nás už nemohou s námi ze zdravotních důvodů  pokračovat. Takže nás je méně a dovoluji si říci, že současný počet 9 „funkčních „ tanečnic je opravdu velmi málo. Pokud má být naše vystoupení kvalitní je třeba aspoň těch 9 tanečnic, což je minimální minimum. Někdy se stává, že některá z nás na vystoupení nemůže jet,pak mohou nastat problémy, kdy slíbíme vystoupení a nedáme potřebný počet tanečnic dohromady.

Proto vás naši příznivci a přátelé – teď oslovím především ženy  vyzývám která z vás by chtěla svůj volný čas trávit s naším spolkem Sestry Chalupovy ,trénovat s námi,vystupovat s námi, pak vám jsou naše pomyslné dveře otevřené opravdu dokořán. Budete vítány a budeme se na nové síly moc těšit. Volejte na telefon 723 562640, ostatní informace rádi podáme buď telefonicky nebo při osobním setkání. Důležité upozornění – věk ani tělesná váha pro přijetí do spolku nerozhodnuje. Stačí odhodlání a chuť do tančení a tréninků.

Vaše Sestry Chalupovy z obce Skalice u Hradce Králové.

 

Kontakt

Sestry Chalupovy Skalice, Hradec Králové
Zdena Klimešová
608 580 297
(vedoucí spolku)


Eva Ornstová
737 718 480 e.ornstova@seznam.cz
(pokladní - smlouvy, fakturace, vedení účetnictví)

Stanislava Mlatečková
606 407 267 mlateckovas.@seznam.cz (dopravní referentka -jednání s dopravci,termíny,
zajištění dopravy na vystoupení)

Jiřina Bělohoubková
723 562 640 atelierinna@seznam.cz
(obchodní zástupce - nabídky vystoupení, volné termíny, jednání s pořadateli, smlouvy)

Eva Kuršová (choreografie a hudba, taneční pedagožka)